kw.\*:("CREME")
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Selection :
TRADITIONAL SHAVE PREPARATIONS1976; COSMET. AND TOILETRIES; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 91; NO 7; PP. 39-40; BIBL. 3 REF.Article
SHAVING AND ACCESSORY PRODUCTS FORMULATIONSSTRIANSE SJ.1976; COSMET. AND TOILETRIES; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 91; NO 7; PP. 63-73; BIBL. 33 REF.Article
FURTHER DEVELOPMENTS IN THE MANUFACTURE OF POWDERED WHIPPING CREAMSKIESEKER FG; ZADOW JG; AITKEN B et al.1979; AUSTRAL. J. DAIRY TECHNOL.; AUS; DA. 1979; VOL. 34; NO 3; PP. 112-113; BIBL. 1 REF.Article
EXTENDING SHELF LIFE OF UHT CREAMS.ANDERSON M; CHEESEMAN GC; WILES R et al.1977; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 30; NO 4; PP. 229-232; BIBL. 3 REF.Article
THE SELECTION AND USE OF TOPICAL SUNSCREENSROBERTSON DF; GROVES GA.1972; MED. J. AUSTRAL.; AUSTRAL.; DA. 1972; VOL. 2; NO 26; PP. 1445-1451; BIBL. 9 REF.Serial Issue
EFFECT OF NISIN ON THE SHELF-LIFE OF PASTEURIZED DOUBLE CREAM. = EFFET DE LA NISINE SUR LA DUREE DE CONSERVATION DE LA DOUBLE CREME PASTEURISEE.PHILLIPS JD; GRIFFITHS MW; MUIR DD et al.1983; JOURNAL OF THE SOCIETY OF DAIRY TECHNOLOGY.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1983; VOL. 36; NO 1; PP. 17-21; BIBL. 20 REF.; 4 FIG./5 TABL.Article
KEEPING QUALITY OF WHIPPING CREAM STORED IN DISPENSERS PRESSURIZED WITH NITROUS OXIDEJUFFS HS; SMITH SRJ; MOSS DC et al.1980; AUST. J. DAIRY TECHNOL.; ISSN 0004-9433; AUS; DA. 1980; VOL. 35; NO 4; PP. 132-136; BIBL. 5 REF.Article
RAPID DETERMINATION OF ALKALINE PHOSPHATASE REACTIVATION.KLEYN DH; CHIA LU HO.1977; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 6; PP. 1389-1391; BIBL. 6 REF.Article
FORMULATIONS OPTIMALES POUR CREMES GLACEESPOZIVIL J.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 1; PP. 9-12; BIBL. 6REF.Article
MANUFACTURE OF RECOMBINED WHIPPING CREAM = FABRICATION DE CREME A FOUETTER RECOMBINEEZADOW JG; KIESEKER FG.1975; AUSTRAL. J. DAIRY TECHNOL.; AUSTRAL.; DA. 1975; VOL. 30; NO 3; PP. 114-117; BIBL. 10 REF.Article
THE FAT GLOBULE MEMBRANE IN ICE CREAM = MEMBRANE DES GLOBULES DE MATIERE GRASSE DANS LA CREME GLACEEBIRD AE; STAINSBY G.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 10; PP. 1339-1348; BIBL. 16 REF.Article
BREVET 2.226.629 (B) (7413519). A 18 AVRIL 1974. CONGELATEUR POUR CREME GLACEEsdPatent
BREVET 2.227.504 (B) (7412883). A 5 AVRIL 1974. DISPOSITIF DE CONGELATEUR PERFECTIONNE POUR CREME GLACEEsdPatent
BREVET 2.233.577 (B) (7419214). A 4 JUIN 1974. MACHINE POUR FABRIQUER DE LA CREME GLACEEsdPatent
CHEMICAL QUALITY OF MARKET ICE CREAM = QUALITE CHIMIQUE DE LA CREME GLACEE COMMERCIALISEESEBASTIAN J; UNNIKRISHNAN V; BHIMASENA RAO M et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 4; PP. 202; BIBL. 2REF.Article
STORAGE STABILITY OF SPRAY DRIED ICE CREAM MIX = STABILITE A L'ENTREPOSAGE DE MELANGES POUR CREME GLACEE DESHYDRATES PAR ATOMISATIONSOOD VC; SRINIVASAN MR.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 1; PP. 18-20; BIBL. 10 REF.Article
DIE BAKTERIOLOGISCHE BESCHAFFENHEIT VON SPEISEEIS. = LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DE LA CREME GLACEEDOBBERTIN S; SIEMS H.1975; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 3; PP. 110-115; ABS. ANGL.; BIBL. DISSEM.Article
EFFECT OF COMPOSITION AND TEMPERATURE ON THE SCOOPING QUALITIES OF ICE CREAM = EFFET DE LA COMPOSITION ET DE LA TEMPERATURE SUR LES QUALITES DE PRELEVEMENT A LA CUILLER DE LA CREME GLACEEPEARSON AM; DEMAN JM; VOISEY PW et al.1974; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1974; VOL. 7; NO 3; PP. 230-231Article
BREVET 2.184.405 (B) (7217364). A 16 MAI 1972. PROCEDE POUR MAINTENIR FROIDE UNE DENREE SE TROUVANT DANS UN RECIPIENTsdPatent
DIE BAKTERIOLOGISCHE BESCHAFFENHEIT VON SPEISEEIS = LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DE LA CREME GLACEEDOBBERTIN S; SIEMS H.1975; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 3; PP. 110-115; ABS. ANGL.; BIBL. DISSEM.Article
CONTRIBUTION AUX RECHERCHES SCIENTIFIQUES DES FACTEURS PHYSICOCHIMIQUES QUI INFLUENCENT LA QUALITE DES CREMES GLACEESPARIJEZ S.1975; RADOVI POLJOPRIVRED. FAK. UNIV. SARAJEVU; JUGOSL.; DA. 1975; VOL. 23; NO 26; PP. 163-179; ABS. ANGL.; BIBL. 3P.Article
ETUDE DE LA PHASE SOLIDE ET LIQUIDE DANS LA CREME DU LAIT PAR RMN A IMPULSIONMAKARENKO VL; GRISHCHENKO AD; AVVAKUMOV AK et al.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 1; PP. 72-74; BIBL. 5 REF.Article
EVALUATION DE LA TENEUR EN MATIERE GRASSE LIBRE DU LAIT ET DE LA CREMEFORMAN L; OBERMAIER O.1975; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 26; NO 10; PP. 465-467; BIBL. 5 REF.Article
MODIFICATION DE LA PHASE GAZEUSE DE LA CREME AU COURS DU CHAUFFAGEGRISHCHENKO AD; SAVCHENKO AA.1973; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 1; PP. 158-159Serial Issue
SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF IRON IN MILK AND MILK PRODUCTS WITH BATHOPHENANTHROLINEKOOPS J; KLOMP H; ELGERSMA RHC et al.1979; NETHERL. MILK DAIRY J.; NLD; DA. 1979; VOL. 33; NO 2-3; PP. 112-133; ABS. DUT; BIBL. 36 REF.Article